مدیتیشن تعادل خاصی را به بدن و روحتان باز می گرداند، که ناشی از کاهش تعداد دم و بازدم و تمرکز بر فعالیت های درونی است. اگر شما این تمرین ذهنی را به طور دقیق مورد مطالعه قرار داده باشید، در خواهید یافت که فرهنگ های مختلف موجود در سراسر جهان از مدیتیشن استفاده کرده اند و هنوز هم از آن استفاده می کنند. م

راقبه دارای تکنیک های فراوانی است و بسته به پیچیدگی شان، بعضی از آنها به آشنایی خاصی با این سنت و درک درستی از آن نیاز دارند. با این حال، برای شروع، نیازی به مطالعه ی چیزی جز دستورالعمل های ارائه شده در این مقاله وجود ندارد. اما اگر مدیتیشن برای شما هیجان انگیز است و می خواهید به سطوح پیشرفته ی آن دست یابید، پس می توانید به تحقیق و جست و جو در مورد آن بپردازید.

یکی از مهم ترین جنبه هایی که برای موفقیت در مدیتیشن و به دست آوردن حداکثر مزایای آن باید در نظر گرفته شود این است که شما باید این تمرین ذهنی را به صورت روزانه انجام دهید. حتی اگر تنها می توانید ۱۰ یا ۱۵ دقیقه هر روز، صبح یا شب، این کار را انجام دهید باز هم خوب است زیرا بدنتان به این موضوع که هر روز مدیتیشن داشته باشید عادت می کند.

هنگامی که این تمرین ذهنی به بخشی جدایی ناپذیری از روال روزمره تان تبدیل شود، به وضوح تفاوت هایی را که در زندگیتان به وجود خواهد آمد به چشم خواهید دید.

چارلز دویمگ در کتاب “قدرت عادت” بیان می کند که عادت تاثیر فراوانی در دستیابی به موفقیت دارد و عادت کردن به کارهای خوب کنار گذاشتن آن ها را دشوار خواهد ساخت اما هر عادت به آرامی و در طول زمان به بخش جدایی ناپذیر وجودمان تبدیل می شود.

بهتر است در ابتدا فقط ۵ دقیقه در روز مدیتیشن داشته باشید و بعد از یک هفته آن را به ۱۰ دقیقه در روز برسانید و سپس در نهایت ۱۵ دقیقه در هر روز مدیتیشن داشته باشید. در بعضی موارد ممکن است حتی تصمیم بگیرید که این کار را برای بیشتر از ۱۵ دقیقه در روز انجام دهید.

خب بهتر است در ابتدا زیاد سخت گیر نباشید و اگر یک روز مدیتیشن نداشتید آن قدرها به خودتان سخت نگیرید. همیشه یک نگرش مثبت داشته باشید که می توانید این کار را هر زمان که خواستید انجام دهید، چرا که شما شایسته بهترین ها هستید و در نهایت به اهدافتان دست خواهید یافت.